Badkamer montage met Timmerbedrijf SP34

Reeds 7 jaren expert in de realisatie van jouw badkamerrealisatie
Een badkamerrenovatie om bij weg te dromen, volledig op maat en met de beste materialen.

Heeft u een badkamer ontworpen en uw favoriete materialen uitgekozen, dan gaan onze vakmensen aan de slag om uw badkamer te installeren. Omdat wij van tevoren een uiterst strakke planning hebben opgesteld, kunnen loodgieters, tegelzetters en stukadoors elkaars werk naadloos opvolgen. Zo heeft u totaal geen overlast van de renovatie en van de badkamer installatie. Doordat wij ons bij de badkamer montage strikt aan de planning houden, kunnen we u al in enkele dagen van een geheel gerenoveerde badkamer voorzien!

Kleine of grote renovatie?


Timmerbedrijf SP34 bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in renovatiewoningen. Vanaf het ontwerp van jouw badkamer tot de installatie van je sanitair en het plaatsen van je meubelen is jouw badkamerrenovatie bij Timmerbedrijf SP34 in goede handen.

Bovendien is Timmerbedrijf SP34 een professionele aannemer waardoor wij met ons eigen personeel de volledige renovatie van jouw badkamer op ons kunnen nemen. Dit is een groot voordeel voor jou als klant ten opzichte van een reguliere badkamerzaak die genoodzaakt is werken in onderaanneming te laten uitvoeren. Wij nemen de coördinatie van jouw volledige project op ons en krijg je een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt.


Offerte aanvragen .