Keuken montage met Timmerbedrijf SP34

Wilt u uw keuken in Purmerend of omgeving renoveren? Of juist een prachtige nieuwe keuken laten installeren? Timmerbedrijf SP34 weet alles alles over keukenrenovaties en de montage van gloednieuwe keukens. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en kunt u bij ons informeren wat de gemiddelde kosten zijn. Timmerbedrijf SP34 is u graag van dienst bij het opknappen van keukens, de installatie van keukenapparatuur of het monteren van een keukenblok.

Kleine of grote renovatie?


Is uw keuken aan vervanging toe of wilt u veel veranderen? Kies dan voor een complete keukenrenovatie. De gehele keukenruimte wordt dan onder handen genomen door keukenspecialisten van Timmerbedrijf SP34 uit de omgeving van Purmerend. De renovatiekosten van een complete keukenrenovatie zijn hoger dan bij een kleine, maar uw keuken ziet er na de renovatie als nieuw uit.

Eén van de voordelen van een complete keukenrenovatie is dat het goedkoper is dan het laten monteren van een nieuwe keuken. Timmerbedrijf SP34 uit Purmerend gebruikt bij een renovatie namelijk zoveel mogelijk bestaande materialen.

De prijs voor een renovatie is afhankelijk van de renovatiewerken en de keuzes die u maakt. Het verven van de keukenfrontjes is bijvoorbeeld goedkoper dan de montage van nieuwe frontjes. Hetzelfde geldt voor een keukenblad van natuursteen. Dit is duurder dan een aanrechtblad van composiet. De prijs wordt beïnvloed door de materialen, de renovatiewerken, de grootte van de keukens en de arbeidskosten. Timmerbedrijf SP34 geeft u graag handige tips.


Offerte aanvragen .