Dakkapellen met Timmerbedrijf SP34

Denkt u erover na om uw woning in Purmerend of omgeving te voorzien van een dakkapel? Een goed idee, want dakkapellen brengen vele voordelen met zich mee. U vindt hier meer informatie over de voordelen, evenals het plaatsingsproces, de prijzen en de mogelijke materialen. Zoekt u een dakkapellen specialist die bij u de klus kan uitvoeren?

Dakkapellen plaatsen, is ons beroep


Kamers inrichten onder een hellend dak voor de kinderen of als hobbykamer is een trend. Wanneer u aan zo’n herinrichting denkt, passeert u best even langs ons. Wij plaatsen dakkapellen in de regio van Purmerend zodat u binnen van heerlijk daglicht kan genieten.

De aanwezigheid van een dakkapel biedt u een veel ruimer gevoel onder het puntdak. Met één ingreep creëert u meteen extra mogelijkheden.

Nieuwbouw en bestaande daken
Bij een nieuwbouw is het geen probleem om vanaf het begin een dakkapel te voorzien. Laat het opnemen in de plannen en wij voorzien het meteen. Als uw dak er al ligt, hoeft u de voordelen van een dakkapel niet te missen. In twee dagen tijd zorgen wij voor een winddicht resultaat:


Offerte aanvragen .